Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Mi van, Fidesz, először konzul
  2011-09-05 21:34:35, hétfő
 
  Leesett a Kertész- tantusz, bocs Talmud, L.Simonnál

2011. szeptember 05. 14:59
Hunhír.info

Elfogadhatatlannak és menthetetlennek tartja a parlament kulturális és sajtóbizottságának fideszes elnöke Kertész Ákos írónak az Amerikai Népszavában megjelent nyílt levelében foglaltakat. L. Simon László szerint Kertész Ákos átlépett egy határt.

Mint a Hunhír.info a magyarországi médiumok közül elsőként hírül adta, Kertész Ákos egyebek mellett azt írta, hogy a magyar genetikusan alattvaló. Illetve azt is írta: ma már a második világháború borzalmaiért, a holokausztért egyedül a magyar a felelős.

L. Simon László megdöbbenéssel olvasta Kertész Ákos sorait. Úgy fogalmazott: "Azt, hogy a levélben megfogalmazottak teljességgel elfogadhatatlanok és menthetetlenek, nem kell különösebben bizonygatni, hiszen nem az eredeti szövegkörnyezetükből kiragadott, manipulált idézetekről van szó. Az ügy ráadásul nemcsak azért szomorú, mert a szerző kollektív ítéletet mond a magyarság felett, ezzel vélhetőleg szándékosan felkorbácsolva az indulatokat, hanem azért is, mert ezt ismert íróként teszi, nem számolva azzal, hogy tettével alááshatja a kultúra képviselőinek tekintélyét".legfeljebb a zsidó kultúra bizonyos képviselőinek tekintélyét. Azt meg már nem kell jobban aláásni, hiszen ott van, a pöcegödörben, három réteg disznóürülék alatt. Amit a magyar disznó szart oda - erről is beszélt Kertész.

Pedig éppen arra lenne szükség - folytatja a politikus -, hogy a nemzeti kultúra a jelenleginél jóval nagyobb figyelmet kapjon mind a szélesebb közvélemény, mind a döntéshozók részéről, "és lehetőleg ne az ilyen szélsőséges megnyilvánulások miatt".

Hunhír.info kommentár:
Mi van, Fidesz, először konzultáltatok a főnökökkel, hogy mit sz
abad reagálni, és mit nem. Elég későn esett le a tantusz, vagy inkább a Talmud.


Hozzászólás

Ahol a kultúra politikai feje a hájas zsidó Szőcs, és ahol egy ilyen hasonszőrű L. Simon a másik főkultúrházas, ott egy Kossuth díjas(!) genyazsidó kertészbeszólás teljesen logikus.
Na de miért nem boldogítják ezek a jött-mentek a kibuc népét odalent délen? Ki lehet kérem vándorolni Izraelbe a testvérekhez!


Fusti - 2011.09.05. 19:19
Mama:arra gondolsz, hogy a háttérhatalom dobja a zsidókat s keres magának más népet t akit aga elé tolhat, vagy arra, hogy a háttér hatalom is bukik?


Mama - 2011.09.05. 19:13
Idegesek a "kiválasztottak", mert kezd leáldozni a napjuk.


Lidércfény - 2011.09.05. 17:52
Zsidók a szabadságról a cion bölcseiben:

"A szabadság gondolatát ma lehetetlen megvalósítani, mert senki sem tudja, miként használja mérséklettel. Elegendő egy népet bizonyos időre önkormányzatnak átengedni, hogy szervezetlen csőcselékké változzék. Ettől a pillanattól kezdve belső egyenetlenség keletkezik, ez csakhamar osztályharccá fejlődik, minek következtében az államok romba dőlnek és hatalmuk többé nem nagyobb, mint egy rakás hamué."


bellumbellus - 2011.09.05. 17:30
Egy ujjabb cionista szuperprovokàciò ez az egész.

Kivàncsi lennék, hogy mit kaszàlt le kà ezért a hànyàsàért a fôrendezôktôl?

Megint arra utaznak, hogy esetleg valaki jòl pofàncsapja kà-t, és ùgy okuk legyen a förtelmes vinnyogàsra, mutogatàsra meg fôleg kàrtérìtés követelésekre.

A amerikai népszava, azért mert az Magyarul ùgy van nevezve, még olyan messze van a Magyaroktòl, egész pontosan, mint Makò - jeruzsàlemtôl.
Szerintem ott, az amarikai székhàzukba csak metszettek mehetnek be és ki!

Biztos vagyok benne. hogy nàluk még a WS-s néni is csak megmetszett lehet.

Mikor lesz valakiben annyi kuràzsi, hogyha lehetôsége lenne rà, akkor ezeknek a biboldòknak megtiltja végre, hogy "nép szabadsàgnak" nevezzék mocskos lapjukat?

Hogy miért piszkàlòdnak ezek mindenhol és minden àron valami "szabadsàggal" fogalommal?

Ti biboldòk annyire degeneràltak vagytok, hogy a ti szàtokbòl ez a szò "szabadsàg" szinte màr Isten kàromlàsnak szàmìt! (C-R)


Nyelvköszörűs - 2011.09.05. 16:45
Ha Kertész, akkor fröcsögő magyargyűlölő, ha Népszara, akkor meg szennylap. Ennyi.


Kukutyin - 2011.09.05. 15:42
Még az is hozzákívánkozik: ha ezt egy keresztény ember nyilatkozta volna a Sátán népéről, akkor a világ több vezető újságjában vezércikk lenne, hogy dúl az antiszemétizmus....


Lidércfény - 2011.09.05. 15:40
Állítólag a Lánchíd rádió egész nap erről beszélt. Tehát már többen tudnak róla, mint kéne, ezért muszáj volt valamit hablatyolni a fideszes uraknak.





http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=44856
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megnyilvánulások, megfogalmazottak, önkormányzatnak, kertészbeszólás, menthetetlennek, hozzákívánkozik, antiszemétizmus, kiválasztottak, konzultáltatok, megdöbbenéssel, menthetetlenek, felkorbácsolva, magyarországi, főkultúrházas, megvalósítani, követelésekre, magyargyűlölő, képviselőinek, háttérhatalom, egyenetlenség, holokausztért, következtében, nyelvköszörűs, osztályharccá, testvérekhez, szervezetlen, borzalmaiért, bellumbellus, mérséklettel, disznóürülék, pöcegödörben, teljességgel, szabadságról, különösebben, szuperprovok, jelenleginél, parlament kulturális, magyarországi médiumok, magyar genetikusan, második világháború, holokausztért egyedül, levélben megfogalmazottak, szerző kollektív, magyarság felett, kultúra képviselőinek, zsidó kultúra, magyar disznó, nemzeti kultúra, jelenleginél jóval, szélesebb közvélemény, döntéshozók részéről, ilyen szélsőséges, Kertész Ákos, Amerikai Népszavában, Simon László,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
György napra  Maradék idő  Föld napja április 22  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam  Szent György napi hiedelmek, s...  Az embernek a társa: hiányzik.  Két ember becsülete  802 esztendeje, 1222. április ...  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  A hét szűk esztendő  Az elfogadásnak...  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  György napra  Alakot vált...  Mosolyogtál már ma?  Két ember becsülete  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus...  Sokkal bölcsebb a természet,  Az elfogadásnak...  Alakot vált...  Facebookon kaptam  Ez a jó az alvásban.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lábad nyomát megőrzi a föld.  802 esztendeje, 1222. április ...  Az embernek a társa: hiányzik.  Mosolyogtál már ma?  Vannak arcok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  A lelki élet nem arról szól, ....  Minden gyerek jó.  Az embernek a társa: hiányzik.  Facebookon kaptam  Szent György nap  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Vannak arcok  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gábor Dénes gondolata  Minden gyerek jó.  Föld napja április 22  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fodor Ákos költő,  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emberként automatikusan értéke...  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Föld napja április 22  Egyszerűen  A Gömb  Facebookon kaptam  Pillangó  Paul David Tripp Április 24  A Mester kezének érintése  802 esztendeje, 1222. április ...  Gondolatok az életről és szere...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Szép estét  Paul David Tripp Április 26  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Jó éjt  Föld napja április 22  Rögtön puha Mézes Krémes  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Ma  Pillangó  William Shakespeare idézet  Jékely Zoltán: Szent György-k... 
Bejegyzés Címkék
parlament kulturális, magyarországi médiumok, magyar genetikusan, második világháború, holokausztért egyedül, levélben megfogalmazottak, szerző kollektív, magyarság felett, kultúra képviselőinek, zsidó kultúra, magyar disznó, nemzeti kultúra, jelenleginél jóval, szélesebb közvélemény, döntéshozók részéről, ilyen szélsőséges, kultúra politikai, hájas zsidó, ilyen hasonszőrű, másik főkultúrházas, kibuc népét, háttérhatalom dobja, háttér hatalom, cion bölcseiben, szabadság gondolatát, népet bizonyos, pillanattól kezdve, államok romba, rakás hamué, ujjabb cionista, förtelmes vinnyog&#224, amerikai népszava, amarikai székh&#224, keresztény ember, világ több, fideszes uraknak, megnyilvánulások, megfogalmazottak, önkormányzatnak, kertészbeszólás, menthetetlennek, hozzákívánkozik, antiszemétizmus, kiválasztottak, konzultáltatok, megdöbbenéssel, menthetetlenek, felkorbácsolva, magyarországi, főkultúrházas, megvalósítani, követelésekre, magyargyűlölő, képviselőinek, háttérhatalom, egyenetlenség, holokausztért, következtében, nyelvköszörűs, osztályharccá, testvérekhez, szervezetlen, borzalmaiért, bellumbellus, mérséklettel, disznóürülék, pöcegödörben, teljességgel, szabadságról, különösebben, szuperprovok, jelenleginél, közvélemény, szélsőséges, csőcselékké, idézetekről, bizonygatni, fogalmazott, boldogítják, tekintélyét, hablatyolni, világháború, hozzászólás, döntéshozók, genetikusan, nyilatkozta, megmetszett, népszavában, indulatokat, foglaltakat, pillanattól, szándékosan, kiragadott, vélhetőleg, manipulált, metszettek, legfeljebb, vándorolni, keresztény, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4939
  • e Hét: 19169
  • e Hónap: 30280
  • e Év: 183776
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.